Termeni si Conditii

Elemente Definitorii

TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul in Calea Tismanei Nr. 9, Mun.  Motru, Jud. Gorj , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. F18/535/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: 29772068 este compania responsabila cu administrarea siteului WWW.CENTRUIT.RO si a magazinului centruiT.

Utilizarea acestui site implica respectarea intocmai a termenilor si conditiilor afisate mai jos indiferent de statutul cumparatorului (persoana fizica, persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda prin intermediul siteului ). Compania TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA  isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi in conformitate cu modificarea drepturilor date de lege si/sau evolutia companiei si furnizorilor acesteia fara o notificare prealabila.

1. Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.centruit.ro  (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa:  
contact@centruit.ro

2. Accesul la Informatie si Confidentialitate

Compania TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA   permite utilizarea siteului de catre orice cumparator in strict interes personal. Descarcarea, copierea, folosirea elementelor mentionate in Drepturile de autor fara acordul scris al companiei este sanctionata conform legilor in vigoare.

Datele personale ale fiecarui cumparator sunt inregistrate in baza de date a siteului si sunt folosite strict pentru a intocmi acte necesare unei tranzactii, transport si/sau studii de marketing in cadrul companiei TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA.
Compania isi asuma responsabilitatea de a nu instraina, vinde sau face publice bazale de date ale siteului www.centruit.ro , acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comeciale, numai in scopuri justificate.
Datele dumneavoastra personale mai pot fii folosite de catre compania noastra pentru a va trimite materiale comerciale de tip reclama sau informatii deosebite in format electronic. Aveti oricand posibilitatea de a va dezabona de la primirea acestor materiale printr-un singur click.

3. Limitarea obligatiilor pentru produse si servicii

a. Descrierea si disponibilitatea produselor

Compania noastra isi asuma drepturile de administrare a descrierii si pozelor produselor de pe site-ul www.centruit.ro  Descrierea produselor poate fii uneori incompleta din cauza lipsei de informatie oferite de catre producator sau furnizor. Toate descrierile produselor se bazeaza pe specifiicatiile oferite de catre producator si/sau verificari in cadrul companiei.
Pozele afisate pe site pot avea caracter informativ pentru anumite produse.
Ne rezervam dreptul de a modifica specificatiile tehnice si pozele produselor afisate pe site-ul www.centruit.ro  fara o notificare prealabila.
Compania S.C. Interlink Group S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe siteul www.centruit.ro . Pentru detalii legate de stocuri si disponibilitatea produselor contactati-ne prin intermediul mijloacelor puse la dispozitie in sectiunea Contact.

b. Servicii oferite de TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA  

Compania noastra nu raspunde de eventualele defectiuni suferite de produse din cauza transportului. Constatarea starii produselor trimise prin firme de curierat se face numai in prezenta curierului.
Toate serviciile oferite de compania noastra se adreseaza strict cumparatorilor si sunt oferite in baza unei comenzi, facturi si/sau garantii. Acestea nu se pot instraina altei persoane, cumparatorul este direct raspunzator pentru produsul primit si isi asuma in totalitate riscurile deteriorarii acestuia in mod voit.
Ne rezervam dreptul de a selecta firmele de curierat prin care livram. Produsele pot fi trimise prin alte firme de curierat stabilite numai de comun acord de ambele parti (Cumparator – Vanzator).
Costurile de transport aferente garantiilor vor fi suportate integral de catre compania noastra (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma noastra, clientul are obligatia de a trimite produsul catre TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA  numai prin firmele de curierat specificate de catre compania noastra. Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu CEREREA DE RETUR! Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand CEREREA DE RETUR asigura posibilitatea de a returna sau schimba un produs. 

c. Garantia si service-ul produselor

Compania TAMASI ION  CIPRIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA   isi asuma responsabilitatea de a acorda garantie 12 Luni pentru produsele afisate pe site in afara produselor speciale ce nu beneficiaza de garantie.

In momentul constatarii unei defectiuni, clientul este obligat sa anunte compania si sa stabileasca de comun acord termenii de livrare, timpul de service si costurile de transport.
Service-ul se acorda, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, orcarui produs cu defectiuni neprovocate in mod intentionat de catre posesor sau avarii in urma unor calamitati naturale sau accidente, numai in baza unui certificat de garantie sau a unei facturi.

Nu acordam service produselor ce au suferit deteriorari in mod voit (lovite, arse, udate, taiate, sparte e.t.c.), produse avariate in urma unor calamitati naturale sau accidente (incendii, inundatii, explozii, alunecari de teren, fulgere e.t.c.), produsele ce au suferit deteriorari de soft in urma neatentiei utilizatorului (programe nelicentiate, virusi, programe nefunctionale e.t.c.)

Pentru mai multe detalii despre garantie, va rugam sa ne contactati.

d. Termenii si conditiile de livrare

Inainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei.
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.).
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei)
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma noastra  (tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice.
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma noastra, clientul are obligatia de a trimite produsul catre Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala numai prin firmele de curierat communicate clientului de catre firma noastra. In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana.
Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate.
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport tur – retur.

Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.

4. Limitarea obligatiilor pentru preturi

Toate preturile prezentate pe site-ul www.centruit.ro, sunt preturi finale si nu sunt supuse taxei pe valoare adaugata TVA (19%), firma noastra fiind neplatitoare de TVA. In acest pret nu este inclus costul de livrare al produsului decat daca produsul face parte dintr-o promotie speciala.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. 
Compania noastra isi rezerva dreptul de a limita pretul comenzii minime la 170 RON si dreptul de a modifica preturile produselor si promotiilor de pe site-ul www.centruit.ro fara o notificare prealabila.

5. Conditii si termene de plata

Plata comenzilor se va efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs) conform cu contractele incheiate. Compania Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala isi rezerva dreptul de a solicita plata unei comenzi in avans.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, urmand ca dovada platii sa fie trimisa catre Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala la adresa de e-mail contact@centruit.ro. In aceste cazuri livrarea se va face dupa confirmarea trasferului de bani in contul contul Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala de catre client. In cazul unei comenzi in avans, produsele trebuie achitata integral pentru a initia livrarea.

6. Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul centruiT au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri produselor comercializate, care vor fii publicate pe site dupa o aprobare a echipei tehnice. 
Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Compania Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala nu va fii responsabila si nici nu va putea fii obligata sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.

7. Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

Site-ul www.centruit.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania noastra  nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.centruit.ro
Compania Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.centruit.ro

8. Dreptul de anulare a comenzii si returnarea produselor

Orice cumparator are dreptul de a anunta in scris Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 60 zile lucratoare de la primirea produsului ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Prin returnarea in acest termen ( 14 Zile conform OG 34/2014 art 9) a produsului prin completarea CERERII DE RETUR.

In acest caz consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care furnizorul accepta sa suporte acele costuri.

Consumatorul este responsabil de diminuarea valorii produsului rezultata din manipularea acestora, caracteristicilor si functionarii produselor.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor pentru care a fost facuta proba ori instalare software ( programe licentiate) si au fost ridicate de catre cumparator direct de la sediul nostru.

Pentru orice astfel de cerere/notificare trebuie sa completati formularul prezent la urmatoarea adresa https://www.centruit.ro/index.php?route=account/return/add  

9. Obligativitatea privind Licente, Download si Standarde ISO.

a. Licentele pentru sisteme de operare

Toate produsele de tip Laptop si Calculatoare comercializate de Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala prin intermediul siteului www.centruit.ro,  vin fara software instalat, infara de produsele care au specificat expres in descriere ca au sisteme de operare preinstalate.
Clientul poate cumpara o licenta pentru un sistem de operare numai impreuna cu un Laptop sau Calculator afisat pe site-ul centruiT.
Licententa este valabila pentru un singur calculator sau laptop si nu se instraineaza. Nu se pot achizitiona mai multe licente impreuna cu un singur calculator sau laptop.

b. Download drivere de pe siteul www.interlink.ro

Driverele pentru majoritatea produselor comercializate de Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala prin intermediul siteului www.centruit.ro  se pot descarca gratuit de pe pagina producatorului si va ofera strict dreptul de instalare pe produsul achizitionat pentru functionarea diverselor componente/accesorii. Nu aveti drepturi legale asupra produselor de tip drivere, nu se comercializeaza, modifica, distribuie abuziv, nu se folosesc in nici un alt scop decat cel caruia au fost destinate.

Compania Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala nu se angajaza in instalarea driverelor si nu este responsabila pentru instalarea gresita a driverelor descarcate de pe site-ul producatorului  sau alte siteuri externe.

c. Prevederile privind Standardele ISO

Potrivit legilor in vigoare produsele de tip monitoare LCD (TFT) cat si alte aparate/aparaturi cu ecran TFT sunt fabricate conform Standardului ISO14602-Clasa II. Acest standard permite existenta unui minim de 3 pixeli morti la livrare. Toate produsele de acest gen nu sunt considerate defecte potrivit celor mai sus mentionate.

10. Produse Refurbished, Produse speciale si Grad B.

a.Produse Refurbished

Produsele  Refurbished sunt produse reambalate si repuse in vanzare, ele provin din suprastocuri, lichidari de stoc si/sau Showroom-uri. Practic sunt produse care nu au fost folosite nici o data, resigilate de catre producatorul  si comercializate la preturi cu pana la 50% mai mici decat pe piata de produse noi.

Produsele  Refurbished au categorii speciale in cadrul siteului www.centruit.ro  si banner pe poza care indica faptul ca produsul este Refurbished, toate aceste produse beneficiaza de o garantie de minim 24 luni.

Produsele  Refurbished pot avea lipsa accesorii ca: cd-uri de instalare, manuale, cabluri de date si alte accesorii din pachetele standard. Compania Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala este absolvita de orice vina privind lipsa accesoriilor deoarece produsele sunt reambalate si resigilate strict de catre producator, firma neavand dreptul de a deschide cutiile si/sau modifica continutul acestora.
Cutiile pot fii desfacute strict doar la cererea unui potential client.

b. Produse speciale

Produsele speciale sunt produse care nu prezinta defecte ca cele de tip Grad B, insa sunt produse care, dupa caz, pot fi: netestate, produse care nu beneficiaza de transport, produse care nu beneficiaza de garantie, produse care se ridica doar de la sediul firmei sau produse ale caror consumabile lipsesc.
Produsele speciale pot avea una sau mai multe caracteristici din cele mentionate mai sus, ele fiind afisate in titlul sau descrierea produsului. Astfel cumparatorul este anuntat ca produsul respectiv este special si va stii caracteristicile acestuia inainte de a il achizitiona.

c. Produse Grad B 

Produsele Grad B sunt produse care, dupa caz, pot avea probleme ca: display zgariat, pixeli morti, pete pe display, lovituri, lipsa componente fizice, zgarieturi, indoituri, bucati sparte sau cu alte defecte de ordin fizic. 
La toate produsele de tip Grad B defectul este detaliat in lista de specificatii, in titlul acestora si in poza (in anumite cazuri), astfel cumparatorul va fii informat despre caracteristicile produsului respectiv inainte de a il achizitiona.
Toate produsele de Grad B beneficiaza de garantie si service la fel ca celelalte produse cu exceptia faptului ca in garantie nu se repara defectele deja mentionate anterior comercializarii acestora.

NOTA !

Conform normelor in vigoare, compania Tamasi Ion Ciprian Intreprindere Individuala  este absolvita de orice vina privind problemele, defectiunile sau caracteristicile produselor Speciale si Grad B deoarece cumparatorul este pus in tema cu acestea inante de achizitionarea acestor produse. Astfel prin cumpararea produselor respective, clientul, accepta termenii si conditiile impuse.