Servicii upgrade SSD

    Fie ca doresti sa iti achizitionezi un computer nou sau vrei sa iti faci un upgrade la computerul existent, te sfatuim sa acorzi o mare importanta  tipului de hard disk pe care il folosesti: SSD sau clasicul HDD.


199,00 LEI - SSD 128GB (montaj gratuit + instalare sistem operare incluse in pret)

    SSD este prescurtarea de la Solid State Drive si reprezinta  un dispozitiv de stocare a datelor care foloseste memorii cu semiconductori. Informatiile sunt stocate in microcipuri care retin datele în memorii nevolatile, fara să aiba parti mobile. Datorita faptului ca un SSD nu are parti mobile (in miscare) este mult mai rezistent la socuri decat un HDD clasic, care este un dispozitiv electromecanic cu discuri de stocare aflate in miscare.
     Fata de HDD-ul clasic, bazat pe o tehnologice care incorporeza un brat mecanic pentru a citi si a scrie informatiile, SSD-ul are incorporat un procesor numit controler, de care depinde viteza de procesare a informatiilor, tocmai de aceea un SSD este mult mai rapid decat un HDD, programele si fisierele incarcandu-se mult mai rapid.

Un laptop sau un PC poate beneficia de un upgrade destul de simplu.

    Upgrade-ul reprezinta o solutie foarte buna pentru a creste performantele si pentru a prelungi durata de viata a unui laptop sau PC, costul fiind mult mai mic decat in cazul achizitionarii unui computer nou, care necesita o investitie mai mare si  nejustificata daca cel vechi functioneaza bine si nu are probleme care sa justifice inlocuirea completa.
    Un upgrade presupune imbunatatirea performantelor laptopului sau PC-ului prin inlocuirea unor componente cu altele de generatie noua, mai performante.